Roadtrip movie – La bella Italia

Cinque terre

Roadtrip movie – La bella Italia

Reis mee met mij in één minuut door Italië. Reis mee tijdens een roadtrip langs de Cinque terre, Lucca, Pisa, de kleine stadjes in Toscane en Firenze. In juli maakte ik een fijne roadtrip die me van thuis in België, met een stop in Zwitersland, in Italië bracht. De hoofdmoot van de trip bracht ik door in Toscane. Onderweg maakte ik de nodig foto’s en af en toe een filmpje met als resultaat deze eerste roadtrip movie. Reis mee in één minuut door Italië!
De complete route van deze roadtrip vind je hier
Klik op de foto en dan opent de video. Voorlopig doe ik nog geen upload naar Youtube. 🙂 Cinque terre
Wil jij graag gaan wandelen in de kleurrijke dorpen van de Cinque terre? Het is gemakkelijker dan je denkt!
Wat vind jij van mijn eerste video? Wat vind je leuk, wat mag/moet er anders?

facebooktwitterinstagram

29 augustus 2017
Doelen en bucketlist update
4 september 2017
Scratchingmymap in augustus

Comments

 • Jessica
  REPLY

  Wat is het toch een prachtige plek, ik wil hier nog zo graag heen! Ik ben trouwens wel benieuwd met welk programma je de video hebt gemaakt? 🙂 En waarom je het niet naar YouTube wilt uploaden ;p

  1 september 2017
 • Marcel
  REPLY

  Wat een leuk filmpje, en allemaal plekken waar ik ooit ben geweest.Italië is zo’n fijn land! Vorig jaar maakten wij er een roadtrip door het zuiden. Deze regio kan ik je aanraden. Met welk programma heb je het filmpje gemaakt?

  1 september 2017
 • Kelly
  REPLY

  Ik wil hier ook heel graag naar toe. Ik zit er zelfs aan te denken om volgend jaar een weekje naar Italië te gaan en Cinque Terre zou ik dan ook zeker willen zien.

  2 september 2017
 • Ria
  REPLY

  Wel mooi en Italië zegt me ook nog wel iets… Filmpje is leuk!

  29 december 2017

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.