Reizen

Ik bezocht al landen in vier werelddelen: Europa, Azië, Oceanië en in Noord-Afrika. Ik heb nog lang niet geschreven over alle fijne bestemmingen die ik al mocht bezoeken maar dat komt er heus wel van. Zoek je verhalen over één specifiek land? Dan moet je gewoon even klikken op jouw land naar keuze en dan krijg je de artikels die hierover verschenen. Mis je verhalen en informatie over een bepaalde bestemming? Stuur me dan even een berichtje met jouw vraag.

(under construction)

Europa

Andorra

België

Denemarken

Duitsland

Engeland

Estland

Finland

Frankrijk

Hongarije

Afrika

Egypte

Tunesië

Azië

Oceanië

Hieronder vind je alvast handige informatie over elk land dat ik bezocht. Op deze pagina’s vind je zowel praktische informatie als inspiratie voor jouw reis. Zoek je verhalen over één specifiek land? Dan kan je ook altijd hierboven bij reizen, navigeren naar jouw land van keuze en dan krijg je de artikels die hierover verschenen.

Australia    Leuven   Engeland    Hongarije    indonesie        ItalieKroatie    Maleisie    Nederland    Oostenrijk    Polen    Portugal      SlovenieSpanje    Thailand    Turkije

Zin gekregen om te reizen? Fijn zo! Als je tips wilt over de voorbereiding van je reis, die kan je hier ook vinden. Nog vragen over een bestemming? Aarzel niet om een reactie achter te laten of om mij te contacteren.