Prinsheerlijk slapen in Mama Shelter

Prinsheerlijk slapen in Mama Shelter

Na een eerdere overnachting in Mama Shelter Parijs, kozen we de vestiging in Istanbul als uitvalsbasis voor onze vierdaagse citytrip. Het hotel is gelegen op het Europese deel van de stad, dicht bij het Taksimplein en in een zijstraat van de winkelstraat Istiklal die doorloopt in een straat met allemaal leuke eetzaakjes.

Op reis slaap je op verschillende plekken, maar nooit in je eigen bed. Of het nu een knap hotel, een goedkope hostel, een gezellige B&B of zelfs een krap bed op een nachttrein is, soms kom je op plaats waar je je onmiddellijk goed, of zelfs thuis, voelt.

Het hotel zelf is ontworpen door designer Philippe Starck en dit design is helemaal ons ding. Modern, strak en toch warm tegelijk. De ruime tweepersoonskamer met balkon is volledig wit en voorzien van alle luxe: een overheerlijke bed met stevige en malse kussens, de Mama Shelter verzorgingsproducten in de inloopdouche en uiteraard de gekende maskers.

Ook heeft het hotel goede wifi en kan je gratis recente films kijken of de iMac in je kamer. Het biologische ontbijtbuffet wordt beneden gereserveerd in het restaurant maar je kan ook van het grote terras gebruik maken. Dit is met ruime voorsprong een van onze favoriete (luxe)hotels: tegen een overnachting in deze “hotelketen” zeggen we nooit neen.

In de kamers in Parijs kan je ook foto’s maken met de iMac in je kamer en in die in het restaurant beneden. Hou het wel fatsoenlijk want de foto’s worden meteen beneden in het restaurant getoond, je bent gewaarschuwd. 😉

Wat kost dat?

Prijzen voor deze luxe tweepersoonskamers beginnen vanaf €109 per nacht, daar komt dan nog €16 per persoon bij voor ontbijt.

Belangrijk: ondertussen is de vestiging in Istanbul gesloten maar kan je wel logeren in Bordeaux, Lyon, Marseille, Parijs, Los Angeles en Rio de Janeiro.


 facebooktwitterinstagram

14 mei 2015
Hostels in Bangkok
2 juni 2015
Packing Cubes: een niet te missen item in jouw backpack

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.